Лек и мощен при здрач.

Биноклите и зрителните тръби MINOX съчетават най-висока технология и качество във всички класове. MINOX BV 8x56, представен от оптичните специалисти във Вецлар е още един мощен инструнмент за лов и наблюдение на природата на лунна светлина и в здрач. Благодарение на лекото си тегло - тези бинокли са перфектни за ловци, горски служители и наблюдатели на животни и растения в природата.

Модерната оптична система на BV 8x56, предлага много-слойно покритие на лещите, което минимизира отраженията и осигурява изключително висока светло-пропускливост и цвето-предаване. Благодарение на roof призмите потребителя може да се наслади на картина с изключителна детайлност и висок контраст дори в условия със слаба светлина.

Високо-качествените призми позволяват тънкия дизайн на MINOX BV 8X56, а гумираният корпус предсотавя удобен и сигурен захват, не умаря. Здравото тяло гарантира надеждна защита на оптичната система и механиката вътре, която допълнително предпазва от прах и вода, чрез иновативна технология за запечатване. BV 8x56 надеждно издържа на влага с до 3бара налягане или до 3 метра дълбочина под вода. Корпусът е пълен с азот, който предпазва от замъгляване или корозия.

Бинокълът се доставя с неопренов ремък, капачка за окулярите и калъфче.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.