Уред за нощно виждане в джобен формат.
MINOX NVD mini иновативна дигитална технология.

MINOX отдавна носи репутацията си на производител на иновативни бинокли и опто-електронно оборудване. Оптичните специалисти от Вецлар сега представят друг надежден и изключително компактен спътник за outdoor дейности MINOX NVD mini един от най-малките уреди за нощно виждане в света. За ориентировъчни цели в непозната среда, този компактен уред за нощно виждане е абсолютно задължителен за вашата безопасност.

Уредите за нощно виждане са необходими,тогава когато дори и най-мощните бинокли с най-високо Здрач число достигнат оптичните си възможности. Използвайки инфрачервена технология, за да увеличи наличната остатъчна светлина, като например светлина от звездите, която човешкото око не може да види. С MINOX NVD, инфраред CMOS сензор използва инфрачервената радиация и възпроизвжда картината на монитора на уреда. Обратно на конвенционалния тубусен уред за нощно виждане, той не е чувствителен към високо светлинни източници благодарение на дигиталната си технология. При нужда може да бъде използван и на дневна светлина. Оптичната система предоставя 2х увеличение и 16те мощни LED са подходящи за работа в пълен мрак на разстояния до 60м.

С тази иновативна дигитална технология на MINOX NVD е подходящ за употреба навсякъде. Ергономичния дизайн позволява лесна работа и прави този компактен уред за нощно виждане перфектния спътник за вашия outdoor излет. Уредът се доставя с калъфче и кабел за зарежадне.