Awards


Серията MINOX HG най-високият клас сред биноклите на MINOX с 15% по-голямо зрително поле. Произведено в Германия.

Германските оптични инженери създадоха ново поколение бинокли, които отговарят на най-високите изисквания на пазара.

Прецизната оптика и предаването на естествен цвят поставят биноклите MINOX APO HG в най-високия инженерен клас. Инженерите на MINOX успяват да увеличат зрителното поле с до 15% като демонстрират най-новите технологии в областта на производството на висококачествени бинокли.

Тези бинокли се произвеждат в нашия основен завод във Вецлар, което е още едно доказателство за високите им експлотационни качества. Произведено в Германия е гaранция за качество, прецизност и здравина, което изразява нашата корпоративна философия гарант за изключително внимание и прецизност през целия процес на разработване и производство и на продукти, които отговарят на безкомпромисни изисквания.

Биноклите HG са максимално ефективни във всеки аспект, като например 21 слойното М* покритие, Minobright рефлексното покритие със сребърни частици по призмите. Отличната работа на биноклите е възможна поради системата за бързо фокусиране - Quick-Close-Focus (QCF), разработена от MINOX. Само едно завъртане на копчето за фокусиране позволява много бързо и прецизно настройване от близки разстояния до брезкрайност с изключително ясно изображение.

Биноклите MINOX HG се предлагат в ексклузивна дървена кутия с елегантен кожен калъф, както и неопренов ремък и комплект за почитване на обектива.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.