Серията MINOX HG най-високият клас сред биноклите на MINOX с 15% по-голямо зрително поле. Произведено в Германия.

Германските оптични инженери създадоха ново поколение бинокли, които отговарят на най-високите изисквания на пазара.

Перфектна работа в сумрак, технология от най-висок клас и усъвършенстван дизайн моделът HG 8x56 на MINOX идеално допълва цялата висококачествена серия бинокли.

HG 8x56 с изключителна светлосъбирателна сила е идеалният спътник за наблюдение, лов или при сумрачни условия. Използвайки специално оптично стъкло от прочути международни експерти, тази гениална оптична система осигурява светлопропускливост на изключително високо ниво, гарантираща висококачествени яркост и конраст. Освен оптиката, MINOX въвежда новаторският QCF фокус, който прави възможно измерването на точно разстояние от мащаба на фокусиращия пръстен една често търсена функция при биноклите. С тези вълнуващи функции и изключитело качество, биноклите MINOX HG 8x56 са най-модерното нововъведение към днешен ден, което има всички необходими функции и потенциала да се превърне в класиката на утрешния.

Високата светлопропускливост е неизменен знак за качество при биноклите. MINOX са разрботили иновативното М* покритие на лещите, което се състои от до 21 различни слоя стъклени повърхности за адаптиране при различни дължини на вълните на видимата светлина. Това увеличава цялостната светлопроходимост с впечатляващите 92%, като същевременно значително подобрява яркостта, контраста,детайлността и цветопредаването. Още едно преимущество е напълно новаторската оптична система, проектирана от нашите експерти с вътрешно антирефлексно покритие, коeто подпомага подобряването на контраста. За да осигури надеждна и дълготрайна защита срещу вътрешна корозия и запотяване, биноклите са пълни с най-висококачествен аргонов газ. Друго преимущество е технологията по призмите MinoBright. Покритието със сребърна основа гарантира подобрение с до 99.8 процента ефективност при отразената от огледалната повърхност светлина. И още един напредък към по-добра светлопропускливост сред всички HG бинокли е употребата на специално high-tech стъкло с изключителни оптични свойства.

По-добрата и по-модерна употреба е постигната чрез системата Quick-Close-Focus (QCF), разработена и патентована от MINOX. Само с едно завъртане на фокусиращият пръстен биноклите HG могат да фокусират от близък план до безкрайност. Скалата на централния фокусиращ пръстен индикира на потребителя разстоянието до обекта на фокус. Това допълнително свойство превръща биноклите HG и в надежден далекомер. Въртящите се окуляри за хора, носещи очила с диоптър са характерни за всички бинокли MINOX и могат да бъдат регулирани на 4 степени.

MINOX HG 8X56 се доставя с ексклузивен калъф и неопренов ремък.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.