Водоустойчив, компактен бинокъл с метален корпус

Немският оптичен специалист разширява сегмента на бинокли и зрителни тръби с два допълнителни бинокъла от успешната BV линия. Водоустойчиви, с опционално 10х и 8х кратно увеличение, биноклите BV 8x25 и BV 10x25 са компактни бинокли с универсално приложение. Те са особено ценни, когато багажът ви трябва да е лек и компактен за пътуване, спорт и наблюдение на животни и растения. Бинокълът предлага изключително съотношение цена-качество и е перфектен избор за подарък, който е качествен, но не скъп.

Когато стане въпрос за технически характеристики, компактните бинокли на MINOX са в свой собствен клас. Благодарение на модерната оптична система, BV 8x25и BV 10x25 гарантират безкомпромисна картина с висок контраст и отлична дейталност. Всички стъклени и въздушни повърхности са многослойни, с максимална светло-пропускливост и брилянтна картина без отражения. Изключително здравото алуминиево тяло подисурява надеждното функциониране на всички оптични системи и прецизна механика в тялото. Иновативна технология за затваряне на корпуса предоставя защита срещу прах и вода. BV 8x25 и BV 10x25 издържат на налягане от влага до 0.3 бара или дълбочина на водата до 3м. Това ги прави също подходящи и за условия с екстремен вятър и метеорологични условия. Пълният с азот корпус, предпазва от корозия и замъгляване.

С увеличеното си фокусно разстояние, серията BV идеално посреща изискванията на хората, които носят диоптрични очила, позволявайки им да се насладят на цялото зрително поле. Централният, свързващ механизъм позволява бърза индивидулна настройка на разстоянието между окулярите. Алуминиевият корпус е покрит с гума, която спира изплъзването от ръцете.

В комплекта е включен синтетичен ремък и калъфче.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.