Мощни бинокли за ловци и любители на природата

Биноклите и зрителните тръби на MINOX предлагат високо-технологично и високо-качествено представяне във всички продуктови класове. MINOX BV 8X42 и BV 10X42 могат да се похвалят със страхотен дизайн, с универсално приложение и с функциите, с които спортните оптики на MINOX са известни по цял свят.

Със своята прецизна оптична система, BV 8x42 и BV 10X42 гарантира изключително зрително качество и наслаждение. Тези системи имат много-слойно покритие на лещите, което минимизира отраженията и предоставя много висока светлопропускливост и естествено предаване на цветовете. Благодарение на roof призмите, картината е с по-висок контраст и детайлност дори и в ниски светлинни условия. MINOX BV биноклите са универсални и много подходящи за ловци и любители на природата.

Изключително тънкия дизайн е възможен, поради използването на модерни roof призми. Гуменото покритие прави бинокъла удобен за добър захват. Алуминиевият корпус гарантира защита на оптичните системи и механичните елементи, които са допълнително предпазени срещу прах и вода, чрез иновативна технология на запечатване. BV 8X42 и BV 10X42 надеждно удържат на влага и налягане от 3 бара, равняващо се на 3метра дълбочина под водата. Корпусът е пълен с азот, който предпазва от замъгляване и корозия.

С удълженото си фокусно разстояние и регулируеми гумени окуляри, биноклите MINOX BV посрещат идеално индивидуалните нужди на хората, носещи диоптрични очила, позволявайки им да се насладят на цялото зрително поле.

Бинокълът се доставя с неопренов ремък, капачка на окулярите и калъфче.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.