Иновативен оптичен дизайн, който се побира в джоба ви

Множество международни награди потвърждават високо качество на комактните бинокли на MINOX отново и отново. Чрез разработването на нови иновативни технологии, инженерите на MINOX успяха да подобрят работата и представянето. Отличителна черта на това поколение бинокли е иновативният окуялр изработен, така че да се ползва и от хора носещи диоптрични очила. Фокусното разстояние е увеличено с 30%. Това означава, че хората носещи диоптрични очила могат да се насладят на пълено зрително поле. Окулярите се регулират на полу-кликове. Ще разберете за истинското акчество на серията BD в момента, в който вземете един от моделите в ръцете си. Здравият, гумиран корпус осигурява издържливост, дори и когато играта загрубее. Изключителен контраст и цветоразделителност са другите характерни черти на този бинокъл, дори и в критични светлинни условия.

Ергономичния дизайн прави тези бинокли изключително практични и намаля люлеенето на бинокъла и образа по време на употреба.

Предлага се в комплект с ремък и кожено калъфче.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.