Компактна, здрава и лека: MINOX вече има зрителна тръба, която
можете да носите навсякъде с вас!

Удобна за често пътуване, оптична система от най-висок клас и високо прецизна механика това са характеристиките на новата серия зрителни тръби на MINOX MD 50 W с класически дизайн и много високо ниво на изпълнение. Със своя напълно регулируем окуляр с увеличение от 16 до 30 пъти, неговите компактни размери и тегло от само 660 грама, новият MINOX MD 50 W наистина е един телескоп който може да бъде винаги с Вас. Наблюдателте на птици все повече и повече високо оценяват предимствата на този вискококачествен телескоп, който при това е достатъчно компактен, за да бъде носен в раницата или в ръчния багаж при пътуване.

Добавяйки MD 50 W в своята продуктова гама, MINOX предлага нов продукт на непрекъснато разширяващият се пазар на наблюдатели на природата. В същото време любителите на птиците и дивата природа не искат да се лишат от качеството на образа за сметка на компактните размери и MINOX подсигуряват иманно това компактните размери по никакъв начин да не позволят компромис с качеството на образа. Да, новите зрителни тръби на MINOX при подходящи условия се превръщат в отлично допълнение към бинокъла, особено когато се изисква по-голямо увеличение отколкото той може да осигури. При увеличение на окуляра х16, компактния MD 50 W може да се ползува и от ръка, въпреки че за оптимално ползуване употребата на статив е силно препоръчителна.

Дори с 50 мм входяща зеница MD 50 W e много мощен и предоставя контрастни и ярки изображения. За висока пропускливост на светлина, яркост , контраст , естествено предаване на цветовете и висока резолюция на образа, системата от лещи на обективът се отличава с многослойно М* покритие на лещите разработено от MINOX.Това спомага за гарантирано високо качество, необходимо за детайлно наблюдение и правилно индентифициране на видовете. Инженерите от MINOX предоставиха също така изключително близко фокусно разстояние, което прави използуването на MD 50 W истинско удоволствие.Можете да наблюдавате обекти разположени на разстояние от 5м. До безкрайност.Разположеният под ъгъл обектив осигурява по-спокойна позиция по време на наблюдение и с помощта на подвижната връзка към статива, телескопът може лесно да се завърта в необходимата посока, когато е на триножника.

Здравият, но лек корпус добре защитава финната механика и оптика при нормална употреба.Каучуковата облицовка осигурява добър захват, а също така и допълнителна защите против прах и водонепроницаемост до дълбочина 5 метра. Напълването с азот на вътрешния обем на корпуса осигурява защита от корозия и замъгляване в следствие на конденз при екстремални температурни колебания.

MD 50 W пристига комплектован със синтетичен калъф.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.