MINOX DCC 5.1
Малък шедьовър с огромни възможности

Създаден с фантастични детайли и изискан стилен формат, новата Digital Classic Camera MINOX DCC 5.1 е истински пример за първо-класен немски инженеринг от 50те. Фотоманиаците трудно ще устоят на изумителният външен вид и усещане на камерата. Този малък шедьовър, мащабиран в 1:3 не е обикновена дигитална камера и ясно отразява стила и вкуса на притежателя си.

Екстериора е препратка към класически легендарен дизайн. Вътре в новия MINOX DCC работят всички модерни функции, които технологията позволява. 5.1 мегапиксела резолюция, 2 инча дисплей и малък, изискан окуляр този фото-апарат се превръща в култов. С гамата си от аксесоари този продукт ще зарадва феновете на традиционната фотография и ще им донесе много удоволствие. 5.1 мегапикселовата резолюция прави остри изображения с богат детайли. В допълнение към оптичния окуляр, големия 2дисплей помага на потребителя да прави снимки и да показва детайлите на избраната настройка на камерата. Могат да бъдат заснемани и видео-клипове във видео режима, в AVI формат. Всички данни се съхраняват на външната SD карта с капацитет до 16GB. Захранването е от сменяема литиево-йонна батерия.

Опционални аксесаори предлагат допълнителни стилни характеристики и функционалности. Например, телеконвертор и широко=ъгълен конвертор откриват изцяло нови перспективи и предлагат още фотографско забавление с малкия DCC. Дори и в близко фокусно разстояние до 50см, новата Classic Camera заснема всеки обект в изумителен и брилянтен детайл.

Капачка на лещата, направена от хром и проектирана в оргиналня класически изглед на 50те е допълнителен стилен елемент, който предпазва лещата. Изисканият, допълнителен окуляр с емтален дизайн също може да бъде съхраняван в опционално, малко, кожено калъфче.  Други аксесоари са кожено калъфче за камерата, кожена ремък, мека вързалка за носене, ремък за китка и легендарната Classic Camera Светкавица. В опаковката е включена Литиево-йонна батерия, USB кабел, ръководство за употреба и зарядно устройство.