MINOX DTC 600 камера за наблюдение с черен филтър,
идеален за обезопасяване на недвижими имоти и за лична безопасност.

Напоследък търсенето от цивилния пазар за оборудване за наблюдение и следене на имоти расте. MINOX отговаря на това търсене и пуска MINOX DTC 600 в приятен сив финиш. Независимо дали ще набл’давате къща и градина, вила, яхта, фирмени сгради и т.н. – DTC 600 в сиво, записва всички дейности дискретно и неподозеително, и благодарение на черния филтър пред IR светкавицата, е изцяло невидим за хора.

С резолюция от 8 мегапиксела, MINOX DTC 600 предоставя изключително качество на изображението с остра детайлност, висока кнотрастност и естествено цветопредаване. Мощната IR светкавица с обхват до 15 метра произвежда надеждни изображения, дори и в неблагоприятни светлинни условия, като сумрак или абсолютен мрак. Дължината на вълната от светкавицата е напълно невидима за хора, благодарение на черния филтър поставен пред инфрачервената светкавица.

Благодарение на интелигентно, проектирания детектор за движение, записите могат да бъдат правени с по-голяма гъвкавост и ефективност. С индивидуално регулируема чувствителност, камерата може да заснмеа само необходимите обекти, без да се задейства от движение на треви и клони.

MINOX DTC 600 работи с обикновени батерии, които имат живот от около 6 месеца. Това означава, че лесно може да бъде вкарана в работа. Снимките стават бързо и се съхраняват в SD карти и могат да бъдат прехвърлени на компютър или телевизор посредством USB порт, както и да бъдат директно видяни на интегрирания 2” монитор. Може да бъде поставена парола на SD картата, така че само вие да имате достъп до съдържанието й.

Надежданата камерна технология на mINOX DTC 600 е защитена от здрав, водоустойчив пластмасов корпус, който спира вода, прах, студ и жега.

Новият MINOX DTC 600, идва в комплект с фиксиран ремък, SD карта и USB кабел.