Лек и мощен ловна класика Made in Germany

Перфектни инструменти за наблюдение на дивеч или природа на лунна светлина или при сумрак, тези леки бинокли предлагат безкомпромисно оптично качество с много атрактивно съотношение цена-качество.

Въпреки изключителното си представяне при сумрак - MINOX BL 8x56 и BL 15x56 тежат само малко над 1000 грама. Изключителният оптичен дизайн и механична прецизност на тези мощни BL класики са подобрени, така че да поставят нов стандарт в сегмента. Иновативна M* многослойна леща оптимизира светлопропускливостта и естественото цветопредаване. До 21 слоя, приложени по стъклените повърхности, предотвратяват загубата на светлина от отраженията. Ново покритие от само няколко нанометра дебелина е приложено по всички стъклени/въздушни повърхности, чрез високо-технологични методи за подобрено остро изображение особено добро при лоша светлина. Roof призми с корекция на фазите, предоставящи изображения с изумително качество и висок контраст.

Външният дизайн на BL 8x56 и на BL 15x56 е подобрен и сега е създаден по облика на серяита BL. Новото метално фокусно колело с гумени елементи е лесно и удобно за бърза работа. Освен това, колекото е с релефна маркировка за настройката безкрайност. Усещайки моментната настройка, потребителя бързо може да фоксуира наблюдавания дивеч, дори и в условия на сумрак. Биноклите са пълни с Argon, който предпазва от замъгляване по повърхностите, осигуряващ постоянна защита срещу корозия. Бинокълът е подходящ за хора, носещи диоптрични очила. Окулярите са с фиксирани клик-стопове.

Биноклите BL идват с неопренов ремък и калъфче.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.