Качество, породено от немска инженерна култура. Серията ZEi вече се предлага и с Z-релса.

След успешното представяне на линията оптични прицели MINOX ZA, оптичните специалисти от Вецлар сега разширяват продуктовата гама с представянето на четири нови ZEi оптични прицели. Новите оптични прицели са създадени с безкомпромисен дизайн, който да срещне нуждите на страстните ловци и стрелци. С нашия сертификат за качество “Made in Germany” и изключителното съотношение цена/качество те поставят нови стандарти в класа си.

Оборудвани с тубус 30мм, 5 кратно увеличение и скала с подсветка, с 11 настройки на подсветката, новата серия оптики ZEi предлага на потребителя максимална гъвкавост и прецизност за къси и дълги стрелкови дистанции.

 

 ZE 5i 1-5x24
С голямо зрително поле за бързо прицелване. Изключително светли и уникално компактни, идеални за динамичен или планински лов.
ZE 5i 3-15x56
Перфектната светла оптика за работа в дълбок сумрак. Универсална и практична за къси, средни и дълги дистанции в гъсто обрасли райони и широки, открити ловни райони. Отлична светлопропускливост за удължаване на работния потенциал.


ZE 5i 2-10x50
Универсалната отпика за близки до средни стрелкови дистанции. Подходяща за универсална употреба – за динамичен лов през деня или чрез издебване в сумрак.

ZE 5i 5-25x56
Безкомпромисно светла за всякакви дистанции. Перфектната оптика за работа в дълбок сумрак и особено далечни дистанции в открити ловни полета.


Буквата i прави разликата

  • Прецизна скала с брилянта подсветка, регулриуема в 11 степени
  • Изключително ярка подсетка, дори и за лов през деня
  • Спомага за по-бързо прицелване и значително повишава успешните изстрели 
  • Подсветката е във 2ра фокална равнина
  • Auto-off функция на подсветката
  • Резервна батерия, интегрирана в барабана на оптиката


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.