Awards


Новият MINOX BL 8X33, сега и в HD

Новото поколение на биноклите BL, с HD стъкло и изцяло нова, подобрена оптична система.

Целта на инженерите на MINOX e да идентифицират търсенето на пазара и да отогварят на неговите нужди, чрез иновативни продукти. Благодарение на новия оптичен дизайн с високо-качествено HD стъкло, новият BL-HD бинокъл възпроизвежда детайлна картина и естествени цветове. Картината е с отлична детайлност и висок контраст, дори и в условия на лоша осветенеост.

Характерно е изключително лекото тегло, типично за серията BL. То позволява сигурна работа с една ръка и здрав захват дори и в екстремни условия перфектен за висока моблност в природата. Движещите се обекти се прихващат бързо и удобно със зрително поле от до 140м (BL 8x33). Здравият корпус е с гумено покритие, ергономично прокетиран и водоустойчив на дълбочина до 5м. Корпусът е пълен с азот, който предпазва от запотяване и замъгляване при температурни нестабиности. Въртящи се окуляри с индивидуални клик-стопове на всички мдоели за перфектно зрително поле, без сенки в картината. Новите бинокли BL HD са произведени на ръка и подлежат на строг контрол на качеството, преди да напуснат фабриката ни във Вецлар. MINOX предлага на всичките си клиенти специална гарнация. След елемнтарна регистрация, клиентите ни могат да се възползват от защита срещу дефекти на производството и проблеми във функциалността в продължение на 30 години.

Биноклите се доставят с неопренови ремъци и защитен калъф.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.