Нашите Facebook страници

За любителите на природата, нашите Facebook страници предлат интерактивна платформа, чрез която нашите фенове могат да споделят техният опит, да коментират снимки или просто да се насладят на богатото съдържание. Всеки е добре дошъл да стане фен – или ако изберете да не сте фен, моля чувствайте се свободни да споделяте снимки и да коментирате въпреки това.

Стараем се да уважаваме мнението на всички, които коментриат на нашите стрнаици. Въпреи това, изискваме от посетителите да спазват определни правила, които са изброени на края на страницата.

MINOX Naturgenuss

предоставя на нашите немско-говорящи фенове превъзходни снимки и интересни постове, предлагащи източници с полезна информация за любителите на природата.

MINOX GB Wildlife

MINOX GB Wildlife е нашата фенстраница за Англоговорящи любители на природата. Нашите фенове са поканени да сподялт снимки, постове и видеофилми, които правят тази страница наистина интересна.

MINOX Nautic

MINOX Nautic страницата е за феновете на водните спортове. Особено за нашите немскоговорящи фенове, тази страница предлага много снимки, доклади и инфромация свързани с водните спортове. 

MINOX Jagd

MINOX Jagd е особено интересна за нашите немскоговорящи фенове ловци. В страницата има полезна информация и снимки от ловни камери и интересни теми.

MINOX GB Field Sports

MINOX GB Field Sports е страницата, която търсите ако се интересувате от Field Sport и лов. Членовете на клуба могат да прочетат ревюта и да се възползват от това да тестват безплатно MINOX продукти и да споделят опит.

MINOX North America Hunting

MINOX Северна Америка Лов, предлага на своите фенове редовно обновявани снимки, статии, видео и информация свързани с лова в Северна Америка. 

Правила на MINOX Facebook страницата

Тези фен страници са създадени за да ви поощрят да споделяте инфромация и мултимедия в различни форми (снимки, видео, линкове и т.н.) на нашите стени. Съдържанието, което е постнато там не споделя задължително мнението на MINOX. MINOX не е задължен да следи съдържанието, оповавайки се на правилата от списъка по-долу. Въпреки че собствениците на страницата се грижат за съдържанието, MINOX не е отговорна за точността на информацията в тази страница.

Моля, забележете че MINOX изисква спазването на определени правила от нейните фенове, когато се използват тези фен страници.

  • Свободата на речта и свободата на мнение е основна част от нашите фен страници. Потребителското съдържание няма да бъде предварително редактирано и цензурирано. Въпреки това съдържание може да бъде изтрито ако съдържа или подкрепя расистка омраза, насилие, престъпления или противозаконни действия, ако е вулгарно и обидно. MINOX си запазва правото да изтрива всякакво съдържание, което не е по темата, което може да бъде класифицирано като политически мотивирано или рекламно насочено, като спам. Ако изтриването се окаже недостатъчно в определен случай – то ще бъдат взети допълнителни мерки, които да осигурят сигурността на нашите страници. 
  • Моля, уверете се че съдържанието, което качвате във Facebook страниците (както и други материали или линкове) не нарушават личните права на трета страна или права върху интелектуална собственост, както и че съдържанието не е незаконно. 
  • MINOX не е отоговрна за линкове, постнати от фенове и не гарантира по-никакъв начин че линковете са безопасни за посещение. 
  • Логата, знаците и имената, собственост на MINOX, не могат да бъдат използвани по никакъв начин без предварителното съгласие на MINOX. 
  • Вашите идеи и препоръки за важни за развиването на нашите фен страници. Моля, чувствайте се свободни да се свържете с нас по всяко време.