Уредът за нощно виждане MINOX NV 351
предоставя безопасност дори и при пълен мрак

Биноклите и зрителните тръби на MINOX са изключително популярни, благодарение на високото си качество. Те предоставят върховно представяне, съчетвайки го с изключително съотношение цена/качество. С новия си модел NC 351 MINOX представя още един мощен продукт в гамата от уреди за нощно виждане.

От здрач до дълбока нощ, когато човешкото око и мощните бинокли достигат предела на възможностите си, уреда за нощно виждане MINOX NV 351 има сравнително предимсвто; Съвършената му светло-технология показва обекти, които иначе биха били невидими за окото на гледащия. Подходящ е както за ловни цели, за нощни експедиции, така и за лична безопасност.

Показва пътя в мрака

Илюминатора на MINOX NV 351 предоставя перфектна ориентация нощем и ясна картина дори и ако луната не е изгряла а има само светлина от звездите. С увеличение от 2,5х и обсег от до 70м дори е възможно да се видят далечни обекти в нощта. NV 351 е също подходящ и за хора, които носят диоптрични очила, поради специален окуляр позволяващ показване на цялото зрително поле.

Особено лек и компактен NV 351 позволява безшумно и дискретно наблюдение, използвайки само една ръка. Благодарение на здравия си и водоустойчив дизайн, уредът издържа на всякакви метеорологични условия и температури от -30 до +50 градуса. Новият MINOX NV 351 идва в комплект с калъфче и батерии.

Издържлив, надежден и безопасен:

  • 2.5х увеличение
  • Мощен илюминатор
  • Обсег до 70 метра
  • Лек, компактен и практичен
  • Издържлив и андежден
  • Адаптор за триножник