Приключения във Висока Резолюция


Независимо дали в момент на свободно падане, на ски писта или с велосипед; MINOX ACX 101 HD Екшън Камера е идеално устройство за екстремни спортове или просто чист екшън. Максималната full HD резолюция от 1080p, 135 градуса супер-широкоъгълна леща, както и капацитет от до 32 GB гарантират дълго-продължаващ динамичен екшън. Благодарение на мулти-опционалния комплект за монтаж и компактното си здраво и водоустойчиво тяло, този нов модел ACX 101 не би трябвало да изпуска нито едно приключение по никакъв повод.

Висококачественият камерен модул със 135 градуса супер-широкоъгълна леща, гарантира върховно качество на изображението и висок контраст, чрез автоматичен контрол и баланс на бялото. С въртящия камерен модул, хоризонталните кадри са винаги добре уловени, дори и в необичайни позиции на монтаж и настройки на камерата. Интуитивната операция на работа само с един бутон, както и бързият прост монтаж, осигуряват комфортно и удобно опериране. Допълнително, ACX 101 може бързо да бъде отделен от адаптера по всяко време и свързан отново за снимане. Това означава, че камерата може да бъде по-всяко време прибрана в джоб на яке или панталон, когато не се използва. Всеки видео кадър е допълнително записан със звук за богато зрително изживяване след това. SDHC мемори карата, включена в комплекта, стига за 45 минути full HD запис. Възможно е да се използват мемори карти с кпацитет до 32 GB.

MINOX ACX 101 има презареждаща се и сменяема батерия. Това предоставя на потребителя възможността да постави друга батерия и да продължи да снима, ако ниска температура намали капацитета на първоначалната батерия.

ACX 101 се доставя с адаптер с фиксиран ремък и пад за монтиране за колоездене и ски-каски, презареждаща се батерия, 4GB SDHC мемори карта и USB кабел. Други комплекти за монтиране и панели за подводно снимане скоро ще се предлагат като аксесоари.