Качество, прецизност, издържливост и надеждност всичко това с идеално съотношение цена-качество.

Да си избереш оптичен прицел може да бъде трудно начинание. Може би една от най-важните части на ловното оборудване, която ще се купите има десетки марки на пазара, от които да избирате, всяка от които с голям избор от модели, вариращи на цена и всяка от които твърди, че е най-добрата.

В MINOX сме опростили процеса, като сме разграничили оптичните прицели MINOX от останалите чрез създването на оптични прицели с качества, които ловците търсят най-много.

Оптичните прицели MINOX са разделени в две основни категории ZA и ZE.

ZA серията е проектирана в Германия и сглобена в САЩ. Диаметърът на тубуса е 1 инч, а оптиката е изработена от лека и изключително здрава алуминиева сплав, използвана в самолетостроенето. Стъклото е високотехнологично и произведено от световните лидери в областта. 5 кратно увеличение, прецизни корекции, подсветка на моделите i . Корпусите на всички модели са пълни с висококачествен аргонов газ.

ZE серията е проектирана и създадена в Германия. Тубус от 30мм, подсветка на всички модели. Прецизни корекции и високо-качествено стъкло. Изчистен и компактен дизайн от студиото на Volkswagen Desgin, лек алуминиев корпус и висока светлопропускливост. Корпусите на всички модели са пълни с висококачествен аргонов газ.

Всяка MINOX оптика е с 30 години Гаранционна програма Comfort Service и носи в себе си опита и наследството на един от топ производителите на спортна оптика в Германия, както и безкомпромисното съотношение цена/качество.


MINOX Comfort Service

 

От датата на регистрация, Вашия продукт ще бъде защитен срещу производствени дефекти и функционални неизправности за период от 30 години.Моля запомнете, Вашият продукт трябва да бъде регистриран до 30 дни от датата на покупка.