MINOX DTC 600 камера за наблюдение с черен филтър,
идеален за обезопасяване на недвижими имоти и за лична безопасност.

Напоследък търсенето от цивилния пазар за оборудване за наблюдение и следене на имоти расте. MINOX отговаря на това търсене и пуска MINOX DTC 600 в приятен сив финиш. Независимо дали ще наблдавате къща и градина, вила, яхта, фирмени сгради и т.н. DTC 600 в сиво, записва всички дейности дискретно и неподозеително, и благодарение на черния филтър пред IR светкавицата, е изцяло невидим за хора.

С резолюция от 8 мегапиксела, MINOX DTC 600 предоставя изключително качество на изображението с остра детайлност, висока кнотрастност и естествено цветопредаване. Мощната IR светкавица с обхват до 15 метра произвежда надеждни изображения, дори и в неблагоприятни светлинни условия, като сумрак или абсолютен мрак. Дължината на вълната от светкавицата е напълно невидима за хора, благодарение на черния филтър поставен пред инфрачервената светкавица.

Благодарение на интелигентно, проектирания детектор за движение, записите могат да бъдат правени с по-голяма гъвкавост и ефективност. С индивидуално регулируема чувствителност, камерата може да заснмеа само необходимите обекти, без да се задейства от движение на треви и клони.

MINOX DTC 600 работи с обикновени батерии, които имат живот от около 6 месеца. Това означава, че лесно може да бъде вкарана в работа. Снимките стават бързо и се съхраняват в SD карти и могат да бъдат прехвърлени на компютър или телевизор посредством USB порт, както и да бъдат директно видяни на интегрирания 2 монитор. Може да бъде поставена парола на SD картата, така че само вие да имате достъп до съдържанието й.

Надежданата камерна технология на mINOX DTC 600 е защитена от здрав, водоустойчив пластмасов корпус, който спира вода, прах, студ и жега.

Новият MINOX DTC 600, идва в комплект с фиксиран ремък, SD карта и USB кабел.